iconMenu
NL
FR
fb icon Twitter icon Instagram icon
background-overlay

Waarom een Certificaat Inbraak Veilig? 

Maak je je soms zorgen om inbrekers over de vloer te krijgen? Woninginbraak is na te snel rijden in het verkeer de tweede grootste bekommernis bij burgers, zo wijzen bevolkingsbevragingen uit. Een inbraak brengt veel emotionele en maatschappelijke schade met zich mee. Bestrijdt samen met ons de inbraak en zorg mee voor een veilig thuisgevoel!

Inbraken worden meestal gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Dergelijke inbrekers willen stil, snel en ongezien hun slag slaan. Uit een bevraging bij inbrekers blijkt dat zij op zoek gaan naar de weg van de minste weerstand (slecht beveiligde ramen en deuren) en dat zij het risico op lawaai vermijden. Uit datzelfde onderzoek is gebleken dat de inbreker na 3 minuten de inbraakpoging stopt.

Wil je ook dat de inbreker jouw huis links laat liggen? Kies voor gekeurd materiaal en behaal jouw Certificaat Inbraak Veilig. Gekeurde producten garanderen dat jouw woning 3 minuten inbraakwerend is. Dit zorgt ervoor dat de inbreker meer tijd en inspanningen nodig heeft om jouw woning binnen te geraken. Bijgevolg is de kans groter dat hij er niet aan begint of zijn inbraakpoging  sneller afblaast.

Met het Certificaat Inbraak Veilig willen we:

  • dat je kiest  voor gekeurd materiaal;
  • inbrekers ontmoedigen;
  • het aantal woninginbraken verminderen;
  • het veiligheidsgevoel verhogen;
  • professionele partners motiveren om steeds gekeurd materiaal te gebruiken.

 

Bent u geïnteresseerd in het halen van het Certificaat Inbraak Veilig? Volg dan deze 4 stappen!